Bransjenyheter

Forholdsregler for installasjon av kabel vanntett kontakt

2021-10-08
Forholdsregler for installasjon avkabel vanntett kontakt
Velg passende skjøtematerialer i henhold til kabelskjøtenes type og spesifikasjoner. I dag er kvaliteten på kabelskjøtmaterialer også ujevn. For å sikre kvaliteten på kabelskjøter anbefales det imidlertid å ikke være billig, og det er best å velge materialene til pålitelige kabelskjøtprodusenter.
Det er best å ikke velge regnvær når du kobler til kabelen, fordi vann i kabelen vil påvirke kabelens levetid alvorlig, og til og med kortslutningsulykker kan oppstå i alvorlige tilfeller.
Sørg for å lese produsentens produkthåndbok nøye før du lagerkabel vanntett kontakt.Dette er spesielt viktig for kabler på 10kV og over. Tenk på alle prosessene før du gjør det. For terminalkoblinger av enleder pansrede kabler over 10kV, husk at kun den ene enden av stållisten kan jordes.
Kobberrøret skal ikke presses for hardt, så lenge det er krympet på plass, kobberendeflaten etter krymping er nødt til å ha mange hevede punkter, dette må flates med en fil, og ingen grader skal være igjen.
Når du bruker den varmekrympbare kabelskjøten for å blåse brenneren, vær oppmerksom på at brenneren beveger seg frem og tilbake, og ikke bare fortsette å blåse brenneren i én retning.
Størrelsen på den kaldkrympbare kabelkontakten må være strengt i samsvar med tegningene, spesielt når du trekker ut støtten i det reserverte røret, vær mer forsiktig.
Brass Breathable Cable Gland
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept