Bransjenyheter

Lage kabelskjøter

2021-10-08
Lagerkabelledd
Kabelskjøter kalles også kabelhoder. Skjøtene i de to endene av kabelledningen kalles klemmehoder, den midterste skjøten kalles mellomledd, og terminalhodene og mellomleddene kalles samlet for kabelhoder. Etter at kabelen er lagt, for å gjøre den til en kontinuerlig linje, må hvert segment av linjen kobles sammen som en helhet, og disse koblingspunktene kalles kabelskjøter. Kabelkontakten brukes til å låse og fikse de innkommende og utgående ledningene, og spiller rollen som vanntett, støvtett og støtsikkert.
Kabelhodet lages vanligvis på stedet etterkabeler lagt på plass. Dens hovedfunksjon er å gjøre kretsen ublokkert, beholdekabelforseglet, og sørg for isolasjonsnivået ved kabelskjøten, slik at den kan fungere trygt og pålitelig. Hvis forseglingen ikke er god, vil ikke bare oljen lekke og føre til at det oljeimpregnerte papiret tørker, men også fuktighet vil invadere innsiden av kabelen og redusere papirets isolasjonsevne.
Det finnes mange metoder for å lage kabelhoder, men for tiden er de fleste varmekrympbare og kaldkrympbare. Sammenlignet med varmekrympbare kabelhoder, kaldkrympbarekabelhoder er enkle å produsere; de påvirkes mindre av menneskelige faktorer, og kaldkrympbart kabeltilbehør vil holde synkronisert pust med kabelen.kabelutvider og trekker seg sammen, slik at kabel og tilbehør alltid opprettholdes God kombinasjonstilstand og andre fordeler, men kostnaden er høy. Den største fordelen med varmekrympbare kabelhoder sammenlignet med kaldkrympbare kabelhoder er lave kostnader. Derfor er kaldkrympbare kabelhoder mye brukt i felt over 10KV.
90 Degree Brass Waterproof Cable Gland
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept